alle kategorier
EN

FÅ Brand historie

Forside>Om os>FÅ Brand historie

GET, først er betydningen af ​​"Ground engagerende værktøjer", som en virksomhed med speciale i eksport af dele til entreprenørmaskiner, forklarer de tre bogstaver denne betydning meget godt.

GET, andet er betydningen af ​​"Global gravemaskine teknologi", GET selskab fra produktionen af ​​de første skovltænder, alle teknikere lærer konstant innovation, på grundlag af effektiv omkostningskontrol, konstant forbedre andelen af ​​råvarer, så som For at forbedre produktets fysiske egenskaber, I produktets hårdhed, stød, slidstyrke konstant forbedre, stræber efter at være gravemaskine dele af den tekniske guide.

GET, er også betydningen af ​​"Generel medarbejderuddannelse". Medarbejderne i GET-virksomheden skal ikke kun have gode udenrigshandelspræstationer, fremragende servicebevidsthed, positiv arbejdsindstilling, men også have brug for mere præcis faglig viden, tænke, hvad kunderne tænker, og bekymre sig, hvad kunderne bekymrer sig om. Dette kræver, at virksomheden har et komplet professionelt uddannelsessystem, så hver medarbejder i GET har træningsmuligheder, læringsmuligheder, og derved forbedre kvaliteten af ​​kundeservicen.

GET, længere betydningen af ​​"Grønt miljøteknologi". støberiindustrien har været bekymret for miljøbeskyttelse i de senere år. Som eksportør af støberiprodukter bør vi være opmærksomme på problemet med grøn miljøbeskyttelse og overholde princippet om "grøn produktion", mens vi leverer produkter af høj kvalitet. Reducer forureningen.

GET, simpel engelsk betydning er "vinde, opnå". Vi håber, at kunder fra GET virksomheder for at få kvalitetsprodukter, førsteklasses tjenester; GET virksomheder håber at få avanceret teknologi fra kunder i udviklede lande, kvalitetsstyring filosofi. Lad hver kunde i GET få det, de ønsker, og lad GET-virksomheden vokse i at få.

TUV